OFERTË NË PREMIUM HOSPITAL

OFERTË NË PREMIUM HOSPITAL
DEPARTAMENTI I KARDIOLOGJISË!
– Analiza laboratorike
– Vizitë specialistike kardiologjike
– Ergometria (Stress Test)
– Echo e zemrës
PËR VETËM 60 EURO!!!
Oferta vlen deri në fund të muajit Shtator!
Për termin na kontaktoni në 044535455 ose na shkruani mesazh në Facebook dhe Instagram.
PREMIUM HOSPITAL
QUALITY HEALTHCARE
Gjindemi në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, kilometri i 4të.