Premium Hospital

OFERTË NGA PREMIUM HOSPITAL!
– Të gjitha konsultat gjinekologjike për rastet e infertilitetit dhe
– Spermiogrami
FALAS!!
Oferta vlen deri në fund të muajit Shtator!
Na kontaktoni në numrin e telefonit: 044535455
Ose permes Facebook dhe Instagram
PREMIUM HOSPITAL
QUALITY HEALTHCARE!
Gjindemi në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, kilometri i 4të.