Dr. M.Sc. Adriana Ramadani

Dr. M.Sc. Adriana Ramadani​

EMBRIOLOGE

Biografia

Udhëheqese e sektorit të Embriologjisë në Premium Hospital, nën departamentin e Gjinekologjisë.

Embriologe me eksperiencë të gjatë në industrinë spitalore në Kosovë.

Interesimi i saj në fushën e mjekësisë filloi duke u regjistruar në fakultetin e mjekësisë në Universitetin e Prishtinës, për të vazhduar më pas për Master në Bioteknologji, ne frytnim të asistuar mjekësor dhe Embriologji në Univerzitetin e Valencias në Spanjë.

Pas edukimit, ekspertizen e saj e ushtroi në spitale të ndryshme profesionale në Kosovë dhe në rajon.

Merrni këshilla nga Staffi ynë në numrin +383 44 535 455