Armanda Kunushefci

Armanda Kunushefci

Infermiere

Biografia


E angazhuar si infermiere në Premium Hospital.

Armanda që nga viti 2018 kur ka përfunduar studimet e deri tani, ka punuar në spitale private dhe klinika, poashtu dhe në institucione shtetërore, përkatësisht si vullnetare në Qendrën Klinike Universitare – Prishtinë në QKUK- Emergjencë.

Puna dhe përkushtimi që ka ndaj pacientit e bëjnë të veçantë, pasi që jep një energji pozitive dhe profesionale në punën e saj që bën.

Merrni këshilla nga Staffi ynë në numrin +383 44 535 455