Arta Ahmeti

Arta Ahmeti

Infermiere

Biografia

E angazhuar si infermiere në Premium Hospital.

Përvoja e punës në spitale private e bën të veçantë, pasi që ka punuar në menyrën më të mire të mundshme duke i shërbyer pacientët me profesionalizëm gjatë shumë viteve.

Arta ka një eksperiencë pune në institucione shëndetësore ndërkombetare dhe vendore.

Përveç tjerash ka marrë pjesë në shumë aktivitete shëndetësore të organizuara nga Oda e Shendëtësisë dhe seminare ku dhe është çertifikuar ndërkombëtarisht.

Arta ka punuar edhe tek Oda e Infermierëve, me Kryqin e Kuq ndërkombëtar, UN dhe organizata tjera.

Merrni këshilla nga Staffi ynë në numrin +383 44 535 455