Ofertë në premium hospital

OFERTË NË PREMIUM HOSPITAL https://premiumhospital.net/wp-content/uploads/2022/08/299493226_3032666710212570_5278136504189731387_n.mp4OFERTË NË PREMIUM HOSPITALDEPARTAMENTI I KARDIOLOGJISË!- Analiza laboratorike- Vizitë specialistike kardiologjike- Ergometria (Stress Test)- Echo e zemrësPËR VETËM 60 EURO!!!Oferta vlen deri në fund të muajit Shtator!Për termin na kontaktoni në 044535455 ose na shkruani mesazh në Facebook dhe Instagram.PREMIUM HOSPITALQUALITY HEALTHCAREGjindemi në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, kilometri i 4të.

Premium Hospital

Premium Hospital https://premiumhospital.net/wp-content/uploads/2022/08/299493226_3032666710212570_5278136504189731387_n.mp4OFERTË NGA PREMIUM HOSPITAL!- Të gjitha konsultat gjinekologjike për rastet e infertilitetit dhe- SpermiogramiFALAS!!Oferta vlen deri në fund të muajit Shtator!Na kontaktoni në numrin e telefonit: 044535455Ose permes Facebook dhe InstagramPREMIUM HOSPITALQUALITY HEALTHCARE!Gjindemi në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, kilometri i 4të.