Dr. Arton Beqiri

Arton Beqiri

Dr. Arton Beqiri

KARDIOLOG INVAZIV

Biografia​

Dr. Arton Beqiri, kardiolog invaziv me përvojë shumëvjeçare nga qendrat eminente gjermane, i cili u kthye në Kosovë për të sjellur eksperiencen e tij.

Departamenti i kardiologjisë në Premium Hospital përdorë teknologjinë e fjalës së fundit të botës moderne në fushën e mjekësisë!

– Vizita kardiologjike
– Echo Kardiografi
– Stress Test
– Echografi transezofagiale
– Holter EKG
– Koronarografi
– Stentimet e arterieve koronare dhe periferike
– Mbylljen e defekteve të zemrës dhe shumë shërbime të tjera

Për trajtimin e infarktit akut, jemi në shërbimin tuaj 24 orë!!

Mund të na kontaktoni direkt në numrin e telefonit 044535455 ose të na shkruani në Facebook dhe Instagram.

Merrni këshilla nga Staffi ynë në numrin +383 44 535 455