Dr. Mahmut Çakmak

SPECIALIST I KARDIOLOGJISË INTENZIVE

Biografia

Mahmut Çakmak – Kardiolog Invaziv me përvojë internacionale.
I lindur dhe shkolluar në Turqi si doktor dhe kardiolog invaziv nga universitete me renome.
I njohur dhe listuar si një kardiolog i cili ka më shumë se 50 000 raste të kardiologjisë invazive në Turqi dhe më shumë se 10 000 raste në Kosovë, vjen tani në Premium Hospital për të ushtruar profesionin e tij me përgjegjësi të madhe.
Përvoja e tij në përputhje me teknologjinë moderne të spitalit tonë, patjetër që do sjellin rezultate të mira.

Merrni këshilla nga Staffi ynë në numrin +383 44 535 455