Lajme

Ofertë

Muaji shtator

OFERTË NË PREMIUM HOSPITAL
DEPARTAMENTI I KARDIOLOGJISË
Dr. ARTON BEQIRI – Kardiolog Invaziv
– Analiza laboratorike
– Vizitë specialistike kardiologjike
– Ergometria (Stress Test)
– Echo e zemrës
 
Oferta vlen deri në fund të muajit Shtator!
Për termin na kontaktoni në
+38344535455 ose na shkruani mesazh në Facebook dhe Instagram.
PREMIUM HOSPITAL

QUALITY HEALTHCARE

    VETËM PËR 60€ (EURO)!


Ofertë

Muaji shtator

OFERTË NGA PREMIUM HOSPITAL!
– Të gjitha konsultat gjinekologjike për rastet e infertilitetit dhe
– Spermiogrami
FALAS!!
Oferta vlen deri në fund të muajit Shtator!
Na kontaktoni në numrin e telefonit: 044535455
Ose permes Facebook dhe Instagram
PREMIUM HOSPITAL
QUALITY HEALTHCARE!

Gjindemi në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, kilometri i 4të.

Ofertë

Muaji shtator

OFERTË NË PREMIUM HOSPITAL
DEPARTAMENTI I KARDIOLOGJISË
Dr. ARTON BEQIRI – Kardiolog Invaziv
– Analiza laboratorike
– Vizitë specialistike kardiologjike
– Ergometria (Stress Test)
– Echo e zemrës
PËR VETËM 60 EURO!!!
Oferta vlen deri në fund të muajit Shtator!
Për termin na kontaktoni në 0
+38344535455 ose na shkruani mesazh në Facebook dhe Instagram.
PREMIUM HOSPITAL
QUALITY HEALTHCARE