Mr. Ph. Lulzim Behluli

Mr. Ph. Lulzim Behluli

Specialist i Biokimisë Klinike

Biografia

I angazhuar si biokimist në Premium Hospital.

Lindur dhe rritur në Preshevë ku edhe kreu shkollën fillore dhe të mesme, ndërsa studimet e larta i përfundoi në Shkup dhe Beograd ku mori titullin Magjistër i Farmacisë ne vitin 1999

Si farmacist punoi në institucione të ndryshme publike dhe private, për të vazhduar pastaj specializimin nga lëmia e Biokimisë Klinike në Universitetin e Prishtinës ku dhe e përfundoj në vitin 2021

Lulzimi njihet si person me një potencial pozitiv dhe profesional në punën e tij.

Merrni këshilla nga Staffi ynë në numrin +383 44 535 455