Mr.Sci. Dr. Shpend Ramadani

Mr.Sci. Dr. Shpend Ramadani

SPECIALIST GJINEKOLOG-OBSTETER

Biografia


Mr.Sci. Dr. Shpend Ramadani

Udhëheqës i Premium Hospital, njëkohësisht edhe doktori kryesues i departmanetit të Gjinekologjisë, Infertilitetit dhe Endokrinologjisë.

Gjinekolog me eksperiencë të gjatë në industrinë spitalore dhe atë të kujdesit shëndetesor. Përvojë të gjatë edhe në arenën ndërkombëtare në Spitale me renome botërore.

Fakultetin e Mjekësise e kreu në Univerzitetin e Prishtinës për të vazhduar më pas si Specialist i Obstetrise dhe Gjinekologjisë në të njejtin univerzitet. Master Diplomen për Bioteknologji, Asistim në Riprodhim Njerëzor dhe Emrbiologji e morri nga Univerziteti i Valencias dhe më pas shkoi në Slloveni për të kryer Programin për Mjekësi Riprodhuese, Endokrinologji dhe Infertilitet në Maribor.
Merrni këshilla nga Staffi ynë në numrin +383 44 535 455