Vlora Musa

Vlora Musa

Instrumentare

Biografia

E angazhuar si përgjegjëse e sallës operative – Instrumentare, në Premium Hospital.

Më shumë se 12 vite eksperiencë në spitale private ku edhe ka asistuar në salla operative në mijëra raste.

Vlora gjatë këtyre viteve ka marrë pjesë në shumë aktivitete shëndetësore të organizuara nga odat e shëndëtsisë dhe seminare te ndryshme.

Është certifikuar nga institucione të ndyshme në Kosovë, ku dhe ka kryer trajnime të ndryshme.

Merrni këshilla nga Staffi ynë në numrin +383 44 535 455